Stichting Boerderij Bij de Hem is een stichting die vanuit de Christelijke identiteit dagbesteding biedt voor diverse doelgroepen. Jongeren en ouderen met verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, autisme en psychische beperkingen zijn welkom.

Ieder mens met zijn talenten krijgt de kans zich te ontwikkelen op de boerderij.

Op de boerderij zijn er koeien, pony's, geiten, konijnen, kippen en varkens om te verzorgen.

Er is een tuin met kas waar geplant, geschoffeld en gezaaid kan worden. Er kan in de winter haardhout gezaagd en gekloofd worden,er is een werkplaats voor houtbewerking en een winkel waarin we groenten, eieren en producten uit de werkplaats verkocht worden.

Gelukkig is er ook tijd voor een eigen klus in de werkplaats of om op de skelter het erf te verkennen.

contactpersoon Joop Huisman

C.G. Roosweg 21