Corlene, Geert en Paulien van Rijn en hun vrijwilligers ontvangen 4 dagen per week twaalf ‘hulpboeren’ met een verstandelijke beperking op hun veehouderijbedrijf. De Boerderijn heeft veel verschillende dieren: koeien, kalveren, kippen, schapen, geiten, konijnen, cavia’s, poezen en een hond. Verder is er een moestuin waar bezoekers zelf hun groenten tegen een eerlijke prijs oogsten. Er is ook een fietsenwerkplaats. Onder leiding van een vrijwilliger kunnen technisch ingestelde hulpboeren hier fietsen opknappen. Ook stagiaires uit het speciaal onderwijs kunnen werkervaring opdoen, en er zijn stageplaatsen voor studenten SPH,MMZ of Dierverzorging. Een keer per maand kunnen er 6 jongeren (jongens) een weekend op de boerderij logeren.

Geerweg 4
2381 LT Zoeterwoude