Wilt u meer weten over mogelijkheden van dagbesteding bij de aangesloten leden van onze vereniging, belt u dan gerust het betreffende bedrijf.

Er zijn veel veranderingen in de zorg, U kunt het best contact met uw gemeente opnemen, zij kunnen u adviseren en helpen bij het vinden en realiseren van de juiste zorg.

Voor vragen op het gebied van indicatiestelling of persoonsgebonden budget:

www.ciz.nl

www.pgb.nl

www.persaldo.nl

Voor informatie over zorgboerderijen in Nederland:

www.zorgboeren.nl

Wilt u informatie over onze vereniging:

Wilt u als zorgboerderij lid worden van onze vereniging:

Deze website is mogelijk gemaakt door fonds 1818.

Website Realisatie:

vdhoog.com